Huurkoop of koop Kawai K15E piano

kleur Mahonie hoogglans, Wit hoogglans, Zwart hoogglans

Resonantiebodem van hoge kwaliteit

Bij het uitkiezen van het beste hout voor de Kawai K15E gebruikt de afdeling houttechnologie van Kawai alle zintuigen … zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt gemaakt van massief vuren met zeer gelijkmatige vlam, zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. Dit omdat Kawai zeer hoge eisen stelt aan resonantieverhoudingen en een optimale klank.

Het meest nauwkeurige pianomechaniek ter wereld

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai’s “Ultra-Responsive Action” aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% eerste kwaliteit wol geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende jaargetijden en temperatuur- en vochtigheidswisselingen, heeft Kawai als een van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Vele andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit heeft een hoge stevigheid en maar zeer weinig wrijvingsweerstand.

De rastenconstructie

De rastenconstructie van de K serie is met een krachtige lijmhoutconstructie uitgerust welke optimale stabiliteit van de volledige constructie garandeert.

Kawai K15 E piano 

Vanaf: € 4.091,00 Vanaf: € 3.590,00

Bel of neem contact op als u meer wilt weten over deze kwaliteits piano

Verklaring huurkoop

Een veel toegepaste vorm om een het gekozen instrument eerst op proef te nemen en door maandelijkse afbetaling uiteindelijk in eigendom te verkrijgen is onze huurkoop. U kunt op elk gewenst moment over gaan op volledige betaling van het restbedrag, en krijgt jaarlijks van ons een financieel overzicht. Hierbij blijft de mogelijkheid om na een half jaar op elk gewenst moment het instrument zonder opgaaf van reden weer te laten ophalen en de betalingen te stoppen.