Huurkoop of koop piano Wilhelm Steinberg P serie

Door intensieve samenwerking tussen een duits bedrijf met een Aziatische partner is deze Wilh. Steinberg P-serie ontstaan. Deze piano serie kenmerkt zich door een extreem gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Deze piano's worden eerst nog bij Steinberg in Eisenberg (D) door Duitse vakmensen nagekeken voordat ze bij de dealers staan.

De Wilhelm Steinberg P-serie bestaat uit piano’s in de hoogtes 118, 121 en 125 cm

Wilhelm Steinberg P118, 118cm hoge piano in zwart hoogglansWilhelm Steinberg P118, 118cm hoge piano in zwart hoogglans

Op zoek naar de goedkoopste piano die haar prijs meer dan waard is zijn wij uitgekomen op de Wilhelm Steinberg P118. Een 100% Chinese piano met een aangename en mooie, ronde klank, een goede en degelijke (Duitse) constructie, met hoogwaardige componenten zoals mechaniek, klavier en hamerkoppen en een goede afwerking. En dat alles natuurlijk alles voor een uiterst concurrerende prijs.
De P118 is 118cm hoog, heeft een licht toucher en een warme, ronde toon.
Het meubel is klassiek vormgegeven met afgeronde hoeken en messing componenten, zoals pedalen, scharnieren en wielen.

Dit model is ook verkrijgbaar met nikkel hoogglans (zilverkleurige) componenten waarvan de meerprijs € 270,- bedraagt.
Ook is een uitvoering in wit hoogglans verkrijgbaar waarvan de meerprijs € 200,- bedraagt.

Prijs € 4.290,- of € 85,- per maand

Wilhelm Steinberg P121, 121cm hoog in zwart hoogglansWilhelm Steinberg P121, 121cm hoog in zwart hoogglans

De Wilhelm Steinberg P121 is een 100% Chinese piano met een goede en degelijke (Duitse) constructie, hoogwaardige componenten zoals mechaniek, klavier en hamerkoppen, een goede en nauwkeurige afwerking en een aangename en mooie, ronde klank. De prijs voor dit alles is aangenaam en uiterst concurerend met vergelijkbare fabrikanten.
De P121 is 121cm hoog, heeft een licht toucher en een volle, ronde en dynamische toon.
Het meubel is klassiek vormgegeven met afgeronde hoeken en nikkel hooglans (zilverkleurige) componenten, zoals pedalen, scharnieren en wielen.
Er is ook een uitvoering in wit hoogglans verkrijgbaar waarvan de meerprijs € 200,- bedraagt.

Prijs € 4.790,- of € 95,- per maand

Wilhelm Steinberg P125E, 125cm piano in zwart hoogglansWilhelm Steinberg P125E, 125cm piano in zwart hoogglans

De P125E is naar onze mening de beste goedkope piano die momenteel verkrijgbaar is.
Doordat er binnen de P125E onder andere gebruik is gemaakt van een massieve, Duitse zangbodem (Strunz) en hoogwaardige Duitse hamerkoppen met mahonie kern, voor een warmere toon, is de overweldigende klankkwaliteit van dit instrument door een ieder duidelijk waarneembaar.
Bassen die helder in het pianissimo klinken en klinken blijven, en aan kunnen zwellen langs verschillende expressies naar een overweldigend fortissimo. En een diskant die parelt als de regen op kraakheldere ruiten. Kortom, een volwaardig en compleet instrument in de lagere instapklasse.
Het meubel is klassiek vormgegeven met afgeronde hoeken en nikkel hoogglans componenten, zoals pedalen, scharnieren en wielen, wat weer een licht moderne tint aan dit model geeft.

De 125E is ook verkrijgbaar in een wit hoogglans uitvoering. De meerprijs hiervan bedraagt € 200,-

Prijs € 4.990,- of € 105,- per maand

Bel of neem contact op als u meer wilt weten over deze kwaliteits piano

Verklaring huurkoop

Een veel toegepaste vorm om een het gekozen instrument eerst op proef te nemen en door maandelijkse afbetaling uiteindelijk in eigendom te verkrijgen is onze huurkoop. U kunt op elk gewenst moment over gaan op volledige betaling van het restbedrag, en krijgt jaarlijks van ons een financieel overzicht. Hierbij blijft de mogelijkheid om na een half jaar op elk gewenst moment het instrument zonder opgaaf van reden weer te laten ophalen en de betalingen te stoppen.