Piano Life Saver van Dampp-chaser

Klimaatbeheersing voor piano en vleugel

Heeft u veel last van ontstemmingen van uw piano of vleugel en denkt u dat de oorzaak is te vinden door geen goede luchtvochtigheid ( Klimaatbeheersing ) in huis ( een goede luchtvochtigheid is er één die constant is, deze bevindt zich tussen de 50% en 70% ), gebruik van vloerverwarming of gewoon ouderdom van uw piano of vleugel ?

Klik hier om de video af te spelenOverweeg dan het gebruik van de Dampp-Chaser Piano Life Saver voor een betere Klimaatbeheersing in uw piano of vleugel. Na installatie zult u onmiddelijk een verbetering ervaren door een betere houdbare stemming en een prettiger speelaard.
Uit het zicht weggewerkt bestrijdt het systeem zowel droge als zeer vochtige omstandigheden en houdt het het vochtigheidsniveau in de piano of vleugel voortdurend constant.

Wereldwijd worden er momenteel meer dan 460.000 piano's en vleugels met een Dampp-Chaser Piano Life Saver System tegen klimaatschommelingen beschermd.

Onzichtbaar geïnstalleerd in de piano ( of vleugel ) werkt het Dampp-chaser systeem in stilte om te zorgen voor de volgende voordelen:

  • Stabilisering van de stemming door vermindering van de werking van het klankbord, waardoor de stemvastheid van uw instrument wordt verlengd en evt. ook het aantal stemmingen vermindert zou kunen worden.
  • Toonvastheid en speelaard worden aanmerkelijk verbeterd.
  • Bescherming tegen roest op de snaren en metalen onderdelen.
  • Lijm- en viltdelen worden in goede staat gehouden.
  • Beschermt de waarde van de piano of vleugel voor vele jaren
  • Voorkomt schimmel en bijpassende aanslag in uw instrument.
  • Minimaliseert loslatende lijmverbindingen

Klimaatbeheersing Piano life saver voor de piano Klimaatbeheersing Piano life saver voor de vleugel

Het leveren en plaatsen in een piano van de Dampp-Chaser Piano Life Saver kost € 625,--.
De prijzen van een Dampp-Chaser Piano Life Saver voor een kleine en een grotere vleugel zijn resp. € 740,-- en € 850,-- (incl. btw en voorijkosten)

Meer informatie over de Piano Life Saver System
of bekijk een brochure in pdf formaat

Wilt u dat wij deze voor u installeren in uw kostbare instrument en u zit in de omgeving van amersfoort, zeewolde, putten, leusden, nijkerk, hoogland, vathorst, hoevelaken, nijkerkerveen, ermelo, lelystad, harderwijk of baarn neem dan contact met ons op

< Terug naar het artikel over vloerverwarming, klimaatbeheersing en de Dampp-Chaser piano life saver