Gustav kern huurpiano 116 cm jubileum zwart hoogglans

Deze 116 Jubileum is uitgevoerd in zwart hoogglans pianolak, met messing beslag (scharnieren, pedalen), en heeft een klassieke vorm.
Speciaal voor de verhuur zijn de kwetbare onderdelen stijlvol matzwart gewrapped (bestikkerd).

Gustav Kern piano’s zijn afkomstig uit de grootste pianofabriek van de wereld. Naast Gustav Kern worden hier ook de piano’s gefabriceerd voor wereldberoemde pianomerken als Steinway & Sons en Blüthner. Verder is deze producent ook al geruime tijd volledig eigenaar van de bekende Duitse producent Schimmel, en zijn er jarenlang Yamaha piano’s van de band gerold. Kortom, een producent die in het betaalbare segment niet alleen zijn sporen heeft verdiend, maar ook nog eens een onontkoombare positie heeft ingenomen. En niet in de laatste plaats door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Gustav kern huurpiano zwart hooglans Gustav kern huurpiano 116

All-in huurprijs € 90,- p/maand

Over Gustav Kern piano's

In de lagere prijsklasse is gekozen voor het eigen huismerk Gustav Kern. Samen met Klavierhaus Labianca in Offenburg (D) wordt gezamelijke vakkennis, ervaring en kwaliteitsfilosofie op dit product toegepast. Deze instrumenten zijn afkomstig uit 's werelds grootste pianofabriek, waar naast deze instrumenten ook instrumenten worden geproduceert voor o.a. Steinway & Sons, Blüthner, Schimmel, etc. En worden na levering uitvoerig in eigen werkplaats geoptimaliseerd om uiteindelijk een onverslaanbaar goed product in deze prijsklasse te kunnen bieden.

Gustav Kern instrumenten worden geproduceerd in de grootste pianofabriek ter wereld. Deze producent fabriceert voor meerdere afnemers instap instrumenten, waaronder Steinway & Sons en Blüthner. En vanwege de drijvende motivatie en uitbreiding van kennis en ervaring is in 2016 het Duitse Schimmel overgenomen en ingelijfd. Waarmee niet alleen heel veel kennis en ervaring is binnengehaald. (Schimmel bouwt al sinds 1885 piano's & vleugels, en behoort tot de meest gerenommeerde pianofabrikanten ter wereld) Maar ook logistiek een goede zet door een vestigings- en servicepunt in Europa te hebben, in Duitsland waar het pianovaktechnisch niveau duidelijk het hoogst ligt, en nog steeds toonaangevend is voor de rest van de wereld.

Met zowel de kennis en ervaring van de producenten als ook de eigen ambachtelijke afwerking van de instrumenten wordt met Gustav Kern een heel goed en mooi instrument geboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Waar niet alleen beginners maar ook gevorderde spelers en luisteraars langdurig van kunnen genieten.