Senseo koffie, inflatie en pianostemmers

Dit artikel gaat over het feit dat steeds meer mensen het leven zo duur vinden geworden en daardoor gaan bezuinigen op de pianostemmer.

Uit onderzoek is gebleken dat koffie gezet met een Senseo en de originele DE pads jaarlijks ( bij gebruik drie kopjes per dag à 9 cent ) dit de consument 98,55 euro gaat kosten.
Met goedkope Kruidvat of aldi pads ( 5 cent ) zal dit 54,75 bedragen.
Nespresso ( 33 cent ) spant de kroon met 361,35 op jaarbasis

Koffie gezet met gewone filter koffie ( en ook gebaseert op 3 kopjes per dag à 4 cent ) kost op jaarbasis 43,80 euro.

U kunt nu zelf uitrekenen wat philips aan u gaat verdienen en hoe het leven door slimme marketing reclame steeds duurder wordt.

Eindconclusie.
Doe u zelf een plezier en zet het ouderwetse koffiezetapparaat weer in de keuken. Verwen de pianostemmer die bij u aan huis komt met een geurend echt kopje koffie.
De pianostemmer kost u dan in ieder geval bijna niets meer zodat u ook nog (bijna) gratis van een mooi gestemde piano kunt genieten.

Volgens trendwatcher.com Trends & Gadgets 2010
Consumenten 2010

Doe suffe dingen in een wereld die razendsnel verandert: Hedendaagse huiselijkheid. Appeltaart bakken; zelf kleding naaien; breien; quality time met partner en de kinderen; vakantie in eigen land etc. Dure coffee-pads en coffee-cups worden weer vervangen door snelfilter-koffieapparaten. Dit sluit aan bij de behoefte aan huiselijkheid en authenticiteit.

Dit is mijn onafhankelijk bijdrage aan marketing nederland en steun aan alle vakmensen Senseo koffie
Doe u voordeel ermee.

 
   « Artikelen overzicht